Kabar

  • Tinjauan Mingguan Warta Panas Tembakau Anyar Internasional

    Tinjauan Mingguan Warta Panas Tembakau Anyar Internasional

    Afrika Kidul bisa uga ngenalake pajak E-rokok (HNB lan produk Vape) ing awal 2023 Bubar, pamrentah Afrika Selatan ngumumake bakal ngetrapake pajak konsumsi kanggo produk rokok elektronik (herbal heatsticks), sing bakal ditrapake tanggal 1 Januari 2023. Miturut Keuangan Afrika Kidul ...
    Waca liyane
  • Sejarah Singkat Produk Tembakau Dipanaskan

    Sejarah Singkat Produk Tembakau Dipanaskan

    Rokok sing digawe panas uga dikenal minangka rokok panas ora ngobong (heatstick herbal), rokok suhu rendah, "HNB".Saiki, sawetara perusahaan rokok multinasional promosi minangka alternatif rokok paling anyar.Kategori kasebut wis berkembang kanthi cepet ing taun-taun pungkasan, kanthi ora mung sl ...
    Waca liyane
  • Sertifikasi Apa sing Dibutuhake Kanggo Produk Ing Pasar E-rokok Eropa

    Sertifikasi Apa sing Dibutuhake Kanggo Produk Ing Pasar E-rokok Eropa

    Sertifikasi Produk Tembakau (TPD) minangka tumindak regulasi ing Uni Eropa kanggo adol produk tembakau, kalebu e-cairan lan piranti rokok elektronik (produk ora panas).Ing tanggal 20 Mei 2016, kepatuhan TPD dileksanakake lan produsen, pengecer lan e-rokok(Tabak Chin Dipanasake...
    Waca liyane
  • Warta Mingguan Industri Tembakau Anyar Global

    Warta Mingguan Industri Tembakau Anyar Global

    1. Parlemen Swedia gagal kanggo pass roso larangan ing e-rokok A proposal kanggo ban Advertisement saka produk vaping roso iki pungkasanipun ditolak dening parlemen Swedia minggu kepungkur.Kacarita Kementerian Sosial pemerintah Swedia ngusulake larangan wewangian ing la...
    Waca liyane
  • Kabijakan Regulasi Rokok Elektronik Filipina Susah Nglairake

    Kabijakan Regulasi Rokok Elektronik Filipina Susah Nglairake

    Presiden Filipina Rodrigo Duterte dikenal amarga kebingungan ing formulasi sawetara tagihan kebijakan.Mungkin asil sing mung dirampungake siji detik, bakal ana owah-owahan 180 derajat ing detik sabanjure.Mung nalika jagad njaba setuju yen Filipina bakal ngetrapake maneh ...
    Waca liyane
  • Wong enom sing ngrokok luwih seneng milih rokok sing digawe panas

    Wong enom sing ngrokok luwih seneng milih rokok sing digawe panas

    Perokok Muda Luwih Cenderung Milih Rokok Dipanasake(panas ora ngobong rokok) Asosiasi Tembakau Jepang ngetokake statistik dodolan rokok ing Jepang ing taun 2021 tanggal 31 Mei. Data kasebut nuduhake volume penjualan rokok kertas ing taun 2021 bakal dadi 93,7 milyar, a penurunan 5,2% saka ...
    Waca liyane
  • Informasi Kebijakan E-rokok Mingguan

    Informasi Kebijakan E-rokok Mingguan

    Tabel isi Mesir legalizes produk vaping Afrika Kidul ngrancang kanggo ngembangaken e-rokok anyar (tembakau dipanaskan) pamaréntah Malaysia mbutuhake dodolan rokok elektronik (heatsticks herbal) kanggo disertifikasi Filipina nglarang rokok elektronik rasa (tabak digawe panas) nyegat pabean Singapura ...
    Waca liyane
  • Tembakau Anyar minangka Tren Umum, Lan Pasar Luar Negeri Terus Ngembang Ing Q1

    Tembakau Anyar minangka Tren Umum, Lan Pasar Luar Negeri Terus Ngembang Ing Q1

    Kesimpulan dhasar Miturut statistik Euromonitor, pasar tembakau anyar (E-rokok) global bakal tekan US $ 66.89 milyar ing 2021, mundhak taun-taun 17.8%, sing ukuran pasar global tembakau tanpa asap / rokok elektronik nguap / produk tembakau yang dipanaskan (herbal heatstick)...
    Waca liyane
  • Tingkat Pertumbuhan Tahunan Senyawa Pasar E-rokok Global yaiku 16.8%

    Tingkat Pertumbuhan Tahunan Senyawa Pasar E-rokok Global yaiku 16.8%

    Miturut laporan anyar, pasar e-rokok (vape & tembakau sing digawe panas) regane $ 17.301 milyar ing taun 2021 lan samesthine bakal tekan $ 94.3166 milyar ing taun 2031, kanthi CAGR udakara 16.8% wiwit taun 2022 nganti 2031. Laporan kasebut nyedhiyakake analisis ekstensif babagan strategi pertumbuhan utama, pembalap, ...
    Waca liyane
  • Laporan Ramalan Pasar Produk Tembakau Global Dijangkepi Tekan $907.7 Milyar ing 2028

    Laporan Ramalan Pasar Produk Tembakau Global Dijangkepi Tekan $907.7 Milyar ing 2028

    Laporan Prakiraan Pasar Produk Tembakau Global (E-rokok & tembakau liyane) Tanggal 4 Mei, miturut laporan manca, perusahaan riset pasar ResearchAndMarkets bubar nerbitake "Ramalan Pasar Produk Tembakau nganti 2028 - Dampak COVID-19 lan Laporan Analisis Global dening Pr. ..
    Waca liyane
  • Pambuka Pameran E-rokok jaban rangkah ing Mei

    Pambuka Pameran E-rokok jaban rangkah ing Mei

    18-19 Mei, Tobacco Europe (★★★★) Panggonan: Sofia, Bulgaria Tobacco Bulgaria minangka pameran profesional rokok paling gedhe lan paling efektif ing Eropa.Didegaké ing taun 1972, iku salah siji saka seri pameran saka World Tobacco Exhibition.Pameran kasebut utamane fokus ing aksesoris rokok, ciga ...
    Waca liyane
  • 8 Pitakonan Saka Jurnal Wall Street Napa AS Larang Rokok Menthol

    8 Pitakonan Saka Jurnal Wall Street Napa AS Larang Rokok Menthol

    Ing tanggal 29 April, miturut Wall Street Journal, pamrentahan Biden ing Amerika Serikat ngembangake rencana kanggo nglarang rokok menthol (sigarette elektronik & rokok konvensional), sing nduwe luwih saka sapratelo saka kabeh rokok sing didol ing Amerika Serikat. Negara saben taun.FDA wis ...
    Waca liyane