HEECHI Tangerine Peel Nicotine HNB Herbal Stick

Katrangan singkat:

USD35/REAM


  • bahan:Herbal Grabules, Tumbuhan Alami, Glyverol Sayuran, Propilena Glikol, Garam Nikotin
  • Roso:Kulit jeruk keprok
  • Nikotin: 2%
  • Periode Garansi:12 sasi
  • Tar:Gratis
  • Aplikasi:Gunakake kanggo sistem pemanasan rokok
  • Detail Produk

    Paramèter

    Tag produk

    Katrangan

    Kulit Tangerine minangka jajanan khusus lan bahan obat.Iki minangka panganan kesehatan ing sawetara negara.Rasane rada kecut lan manis, ana sing seneng dene ana sing sengit.Coba lan temokake jinis sampeyan.

    Ukuran pasar panas-ora-obong global kira-kira $ 7.31 milyar ing taun 2019 lan samesthine bakal tekan $ 9.36 milyar ing 2020. Larangan lan pajak rokok sing mundhak ing macem-macem negara lan kesadaran sing akeh babagan efek samping rokok sing mbebayani. konsumsi nyebabake tuwuhing pasar iki.

    zz (2)
    烟弹结构简图最后-03
    zz (2)

    Herbal panas HEECHI nggunakake herbal alami eksklusif, liwat esensi wewangian tradisional, lan nggabungake rasa kaya tembakau, sing nggawe pengalaman ngrokok sing unik.

    Kulit Tangerine sing unik, mentel karo ilat.

    Manis mandarin misterius kanthi rada kecut.pengalaman realistis tanpa rasa gawean ing pasuryan.

    zz (3)

    Kulit Tangerine sing unik, mentel karo ilat.

    Manis mandarin misterius kanthi rada kecut.pengalaman realistis tanpa rasa gawean ing pasuryan.

    zz (3)
    zz (1)

    Rasa Tangerine Peel wis dikompres ing kacang buncis kanthi teknologi canggih.Kanggo entuk panyimpenan sing luwih dawa lan dorongan sing luwih kuat.Sawise cokotan, sampeyan bisa nikmati rasa unik kapan wae ing endi wae kanthi gampang.

    APAC minangka pasar produk tembakau sing ora diobong panas paling gedhe ing taun 2019, lan wilayah kasebut bakal menehi sawetara kesempatan tuwuh kanggo para vendor pasar sajrone ramalan.Tambah akeh peluncuran produk anyar bakal mengaruhi wutah pasar produk tembakau sing ora diobong panas ing wilayah iki.

    Swara 39% wutah pasar bakal asale saka APAC sajrone ramalan.Jepang minangka pasar kritis kanggo produk tembakau sing ora diobong panas ing APAC.Wutah pasar ing wilayah iki bakal luwih cepet tinimbang tuwuhing pasar ing Amerika Utara, MEA, lan Amerika Kidul.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Merk: HEECHI

    Nama Produk: HEECHI TANGERINE PEEL Nicotine HNB Herbal Stick

    Rasa: Kulit jeruk keprok

    Komposisi: Grabules Herbal, Tumbuhan Alami, Glyverol Sayuran, Propilena Glikol, Garam Nikotin

    Nikotin: 2%

    Suhu kerja: 280°C ~ 320°C

    Suhu panyimpenan: -20°C ~ 60°C

    Kemasan: 1 karton = 50 rim, 1 rim = 10 paket = 200 stik

    Puffs: Luwih saka 15

    ukuran karton: 41*35*29 cm

    Bobot / Karton: 12.5kg

    Petunjuk penting: Wanita ngandhut, wanita lactating, lan bocah-bocah dilarang

    Sertifikasi: TPD, FDA (FOOD CONTACT), JRFL

    Aplikasi: Gunakake kanggo Heat ora ngobong piranti dadi panas

    Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita