HEECHI Reguler Nikotin HNB Herbal Stick

Katrangan singkat:

USD35/REAM


  • bahan:Herbal Grabules, Tumbuhan Alami, Glyverol Sayuran, Propilena Glikol, Garam Nikotin
  • Roso:Biasa
  • Nikotin: 2%
  • Periode Garansi:12 sasi
  • Tar:Gratis
  • Aplikasi:Gunakake kanggo sistem pemanasan rokok
  • Detail Produk

    Paramèter

    Tag produk

    Katrangan

    HNB (Heat Not Burning) uga dikenal minangka tembakau suhu rendah minangka jinis produk anyar sing nggabungake peralatan lan produk inspeksi udud.Iki minangka "rokok suhu rendah" sing dirancang kanthi ide "Heat Not Burn".Iki piranti pemanas khusus heats diproses shredded tembakau (special smoke sticks) menyang suhu tartamtu kanggo emit asap kanggo wong kanggo smokes.Luwih saka setengah saka pangguna sing ngrokok e-rokok HNB pracaya padha bisa ngurangi katergantungan ing nikotin, lan macem-macem e-rokok raos uga kauntungan.Urip baterei, gampang ngganti lenga lan rega uga dadi area dandan utama sing dikarepake pangguna saka produk rokok elektronik.

    212 (1)
    烟弹结构简图最后-06
    212 (1)

    Nganti saiki, teh minangka alternatif paling apik kanggo godhong tembakau, nyedhiyakake theophylline, sing padha karo nikotin, nduweni fungsi pusat saraf sing nyenengake.Nanging, ora kaya nikotin, kopi lan coco theobromine, theophylline ora gawe ketagihan lan luwih aman kanggo awak manungsa.Kanthi teknologi HNB, heatstick herbal nyedhiyakake pengalaman kaya tembakau sing padha, bebas tar lan rasa.

    Alesan kenapa konsumen milih produk HNB utamane fokus ing perlindungan kesehatan lan lingkungan, kayata mbantu mandheg ngrokok lan mandheg reaksi.

    Data kasebut nuduhake yen "ngenthengake ketergantungan marang nikotin", "akeh rasa" lan "nyuda respon mundur udud" minangka alasan utama kanggo narik konsumen nggunakake produk HNB.Telu iku 55%, 46%, lan 38%.

    HNB kasedhiya ing sawetara saka sudhut roso, menehi perokok sawetara saka sudhut opsi kanggo nggedhekake pengalaman kanggo saben roso.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Merk: HEECHI

    Jeneng produk: HEECHI Reguler Nicotine HNB Herbal Stick

    Rasa: biasa

    Komposisi: Grabules Herbal, Tumbuhan Alami, Glyverol Sayuran, Propilena Glikol, Garam Nikotin

    Nikotin: 2%

    Suhu kerja: 280°C ~ 320°C

    Suhu panyimpenan: -20°C ~ 60°C

    Kemasan: 1 karton = 50 rim, 1 rim = 10 paket = 200 stik

    Parameter tongkat: Diameter = 7.32mm, Panjang = 45.00mm,

    Puffs: Luwih saka 15

    ukuran karton: 41*35*29 cm

    Bobot / Karton: 12.5kg

    Petunjuk penting: Wanita ngandhut, wanita lactating, lan bocah-bocah dilarang

    Sertifikasi: TPD, FDA (FOOD CONTACT), JRFL

    Aplikasi: Gunakake kanggo Heat ora ngobong piranti dadi panas

    Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita