HEECHI Mint Blast Non-Nikotin HNB Herbal Stick

Katrangan singkat:

USD35/REAM


  • bahan:Grabules Herbal, Tanduran Alami, Glyverol Sayuran, Propilena Glikol
  • Roso:Mint
  • Nikotin: 0%
  • Periode Garansi:12 sasi
  • Tar:Gratis
  • Aplikasi:Gunakake kanggo piranti pemanas Heat Not Burn
  • Detail Produk

    Paramèter

    Tag produk

    Katrangan

    HeeChi Heat-Not-Burn (HNB) Herbalstick minangka upgrade revolusioner kanggo rokok tradisional.Relase tar, karbonil, VOC, CO, radikal bebas utawa nitrosamin dening HeeChi Herbalstick luwih murah tinimbang rokok apa wae.Saben teken nawakake puffs padha udud rokok conventional, tanpa perlu kanggo kobong.Kanthi bantuan struktur tongkat sing canggih, HeeChi Herbalstick bisa disimpen luwih saka 18 wulan lan ora ana bocor tar maneh.

    1
    烟弹结构简图最后-01
    3

    Herbal panas HEECHI nggunakake herbal alami eksklusif, liwat esensi wewangian tradisional, lan nggabungake rasa kaya tembakau, sing nggawe pengalaman ngrokok sing unik.

    PURE HeeChi Menthol, upgrade saka heatstick mentol biasa.Kanthi ekstrak alami esensi mint lan godhong tèh sing diklumpukake, menehi nada adhedhasar tèh lan ngelingi gletser.Rasa sumilir sing ora bisa dipercaya, mung ora bisa mandheg.

    4
    5

    Rasa wis dikompres ing kacang buncis kanthi teknologi mutakhir, supaya bisa urip luwih dawa lan dorongan sing luwih kuat.Kanthi cokotan sing gampang, sampeyan bisa nikmati menthol sing ditingkatake kapan wae ing endi wae

    Ing atusan taun wiwit introduksi tembakau menyang masyarakat manungsa, zat-zat mbebayani sing diprodhuksi dening kobong rokok wis dadi ancaman banget kanggo kesehatan manungsa.Antarane wong-wong mau, tar minangka zat utama, nyebabake perokok nandhang kanker paru-paru, penyakit kardiovaskular lan penyakit utama liyane.

    Produk tembakau HNB, minangka tren anyar ing industri rokok, nyedhiyakake pengalaman asap sing padha karo rokok tradisional.Salajengipun, nglindhungi somkers lan wong-wong ing saubengé saka release tar lan second-hand kumelun.HeeChi herbalstick nyurung prodhuk iki kanggo tingkat sabanjuré: puffs luwih, kinerja stabil lan urip nyimpen maneh.Mupangat saka rantai pasokan bahan mentah dhewe, rasa sing luwih unik bakal teka.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Merk: HEECHI

    Jeneng produk: HEECHI Mint Blast Non-Nikotin HNB Herbal Stick

    Rasa: Mint

    Bahan: Grabules Herbal, Tumbuhan Alami, Glyverol Sayuran, Propilena Glikol

    Nikotin: 2%

    Suhu kerja: 280°C ~ 320°C

    Suhu panyimpenan: -20°C ~ 60°C

    Kemasan: 1 karton = 50 rim, 1 rim = 10 paket = 200 stik

    Puffs: Luwih saka 15

    ukuran karton: 41*35*29 cm

    Bobot / Karton: 12.5kg

    Petunjuk penting: Wanita ngandhut, wanita lactating, lan bocah-bocah dilarang

    Sertifikasi: TPD, FDA (FOOD CONTACT), JRFL

    Aplikasi: Gunakake kanggo Heat ora ngobong piranti dadi panas

    Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita