HEECHI Mint Blast Nikotin HNB Herbal Stick

Katrangan singkat:

USD35/REAM


  • bahan:Herbal Grabules, Tumbuhan Alami, Glyverol Sayuran, Propilena Glikol, Garam Nikotin
  • Roso:Mint
  • Nikotin: 2%
  • Periode Garansi:6 wulan
  • Tar:Gratis
  • Aplikasi:Gunakake kanggo sistem pemanasan rokok
  • Detail Produk

    Paramèter

    Tag produk

    Katrangan

    HEECHI TECH ditujokake kanggo mbantu para perokok tradisional supaya entuk pengalaman ngrokok sing luwih sehat.Piranti sing ora diobong panas wis mbantu akeh perokok mandheg ngrokok, saengga dadi pengganti sing efektif kanggo ngrokok.Faktor kasebut samesthine bakal nyepetake panggunaan piranti sing ora diobong panas ing antarane individu.

    212 (2)
    烟弹结构简图最后-01
    212 (3)

    Herbal panas HEECHI nggunakake herbal alami eksklusif, liwat esensi wewangian tradisional, lan nggabungake rasa kaya tembakau, sing nggawe pengalaman ngrokok sing unik.

    PURE HeeChi Menthol, upgrade saka heatstick mentol biasa.Kanthi ekstrak alami esensi mint lan godhong tèh sing diklumpukake, menehi nada adhedhasar tèh lan ngelingi gletser.Rasa sumilir sing ora bisa dipercaya, mung ora bisa mandheg.

    212 (1)
    212 (2)

    Rasa wis dikompres ing kacang buncis kanthi teknologi mutakhir, supaya bisa urip luwih dawa lan dorongan sing luwih kuat.Kanthi cokotan sing gampang, sampeyan bisa nikmati menthol sing ditingkatake kapan wae ing endi wae

    Panggunaan rokok elektronik sing mundhak bakal mbatesi panggunaan piranti sing ora diobong panas, saengga bisa ngalangi tuwuhing pasar.Rokok elektronik ora duwe rokok lan dipercaya ngemot zat beracun sing luwih sithik tinimbang produk tembakau konvensional.

    Mupangat kasebut dijangkepi bisa nambah panggunaan rokok elektronik lan bisa nyegah tuwuhing pasar sing ora panas.Salajengipun, peraturan ketat sing ditindakake dening panguwasa lokal ing saindenging negara kayata Australia, AS, lan Jerman wis nahan wutah pasar.Promosi dodolan lan pemasaran online sing mundhak dening produsen samesthine bakal nyebabake pasar piranti ora ngobong panas ing taun-taun mbesuk.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Merk: HEECHI

    Jeneng produk: HEECHI Mint Blast Nicotine HNB Herbal Stick

    Rasa: Mint

    Komposisi: Grabules Herbal, Tumbuhan Alami, Glyverol Sayuran, Propilena Glikol, Garam Nikotin

    Nikotin: 2%

    Suhu kerja: 280°C ~ 320°C

    Suhu panyimpenan: -20°C ~ 60°C

    Kemasan: 1 karton = 50 rim, 1 rim = 10 paket = 200 stik

    Puffs: Luwih saka 15

    ukuran karton: 41*35*29 cm

    Bobot / Karton: 12.5kg

    Petunjuk penting: Wanita ngandhut, wanita lactating, lan bocah-bocah dilarang

    Sertifikasi: TPD, FDA (FOOD CONTACT), JRFL

    Aplikasi: Gunakake kanggo Heat ora ngobong piranti dadi panas

    Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita