Kopi HEECHI Non-Nikotin HNB Herbal Stick

Katrangan singkat:

USD35/REAM


  • bahan:Grabules Herbal, Tanduran Alami, Glyverol Sayuran, Propilena Glikol
  • Nikotin: 0%
  • Periode Garansi:12 sasi
  • Tar:Gratis
  • Aplikasi:Gunakake kanggo piranti pemanas Heat Not Burn
  • Detail Produk

    Paramèter

    Tag produk

    Katrangan

    Sawise 5 taun riset lan pangembangan, HeeChi Tech wis entuk realisasi teknis lan kebangkrutan 40 paten ing peralatan udud pemanasan non-kontak, lan nduweni syarat dhasar kanggo mbentuk parit paten.

    Kita duwe roso biasa kaya Original, Mint Blast lan Blueberry, lan kita duwe sawetara roso khusus minangka Tangerine Peel Blast lan Kopi rasa kanggo pilihan.

    1 (1)
    烟弹结构简图最后-04
    1 (2)

    Herbal panas HEECHI nggunakake herbal alami eksklusif, liwat esensi wewangian tradisional, lan nggabungake rasa kaya tembakau, sing nggawe pengalaman ngrokok sing unik.

    Kopi HeeChi PURE, pengalaman kopi murni.Kanggo nemokake aroma kopi sing paling apik, kita nguji luwih saka 30 jinis biji kopi saka telung bawana, lan pungkasane milih Geisha saka Ethiopia.Kesenengan sing DIPILIH kanthi harfiah, mbantu sampeyan tetep tenang lan nindakake urip saben dina.

    1 (1)

    Yen sampeyan pisanan nyoba produk HNB, sampeyan bisa nyoba saka rasa kopi.Amarga umume kita bakal ngombe kopi saben dina, bakal luwih gampang ditampa saka rasa sing akrab.

    Sanajan macem-macem negara wis sukses ngenalake kabijakan regulasi babagan e-rokok, semangat kanggo pangembangan industri rokok elektronik tetep ora mandheg.Wutah sing kuat ing pasar e-rokok global utamane amarga tambah akeh produk e-rokok dening konsumen, kegiatan pemasaran aktif perusahaan rokok, lan nyepetake inovasi lan pangembangan produk dening produsen e-rokok.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Merk: HEECHI

    Nama Produk: Kopi HEECHI Non-Nikotin HNB Herbal Stick

    Rasa: Kopi

    Bahan: Grabules Herbal, Tumbuhan Alami, Glyverol Sayuran, Propilena Glikol

    Nikotin: 0%

    Suhu kerja: 280°C ~ 320°C

    Suhu panyimpenan: -20°C ~ 60°C

    Kemasan: 1 karton = 50 rim, 1 rim = 10 paket = 200 stik

    Puffs: Luwih saka 15

    ukuran karton: 41*35*29 cm

    Bobot / Karton: 12.5kg

    Petunjuk penting: Wanita ngandhut, wanita lactating, lan bocah-bocah dilarang

    Sertifikasi: TPD, FDA (FOOD CONTACT), JRFL

    Aplikasi: Gunakake kanggo piranti pemanas Heat Not Burn

    Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita