HEECHI Blueberry Non-Nikotin HNB Herbal Stick

Katrangan singkat:

USD35/REAM


  • bahan:Grabules Herbal, Tanduran Alami, Glyverol Sayuran, Propilena Glikol
  • Roso:Roso
  • Nikotin: 0%
  • Periode Garansi:12 sasi
  • Tar:Gratis
  • Aplikasi:Gunakake kanggo piranti pemanas Heat Not Burn
  • Detail Produk

    Paramèter

    Tag produk

    Katrangan

    HEECHI TECH setya nyedhiyakake produk sing luwih sehat lan pengalaman ngrokok kanggo mayoritas perokok.HNB E-rokok wis dadi produk konsumen elektronik sing inovatif, sing dadi luwih populer ing saindenging jagad.

    HEECHI TECH didegaké ing 2015. Perusahaan iki setya riset ing lapangan HNB (Heat Not Burn), lan saiki duwe sistem properti intelektual sing lengkap ing skema teknologi panas ora diobong.

    21212 (1)
    烟弹结构简图最后-05
    21212 (2)

    Herbal panas HEECHI nggunakake herbal alami eksklusif, liwat esensi wewangian tradisional, lan nggabungake rasa kaya tembakau, sing nggawe pengalaman ngrokok sing unik.

    Pure HeeChi Blueberry, kothak woh seger ing pucuk driji!Blueberries sing dipilih dikompres dadi siji jeblugan kanthi teknologi panganan sing ngethok pinggir.Kanthi rumus herbal sing unik, ngrusak sterotipe heatstick rasa lan nggawa pengalaman woh sing apik.

    21212 (3)
    21212 (1)

    Rasa wis dikompres ing kacang buncis kanthi teknologi mutakhir, supaya bisa urip luwih dawa lan dorongan sing luwih kuat.Kanthi cokotan sing gampang, sampeyan bisa nikmati rasa favorit kapan wae ing endi wae

    Rasa manis lan rada asem saka blueberries seger kanthi rasa mint.Pilihan sing paling apik kanggo pacangan woh, nikmati pengalaman woh jus sing lancar lan nyaman ing pucuk driji!Percikan inspirasi kanggo ngalamun utawa brainstorming.

    Perusahaan duwe tujuan kanggo nyedhiyakake produk sing luwih sehat lan pengalaman ngrokok sing luwih apik kanggo para perokok.Kita bisa nyedhiyakake garis manufaktur lan MOQ sing fleksibel.Pilih kita bakal menehi bathi bathi gedhe.Hubungi kita kanggo njaluk sampel gratis karo pengiriman.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Merk: HEECHI

    Jeneng produk: HEECHI Blueberry Non-Nikotin HNB Herbal Stick

    Rasa: Blueberry

    Bahan: Grabules Herbal, Tumbuhan Alami, Glyverol Sayuran, Propilena Glikol

    Nikotin: 0%

    Suhu kerja: 280°C ~ 320°C

    Suhu panyimpenan: -20°C ~ 60°C

    Kemasan: 1 karton = 50 rim, 1 rim = 10 paket = 200 stik

    Puffs: Luwih saka 15

    ukuran karton: 41*35*29 cm

    Bobot / Karton: 12.5kg

    Petunjuk penting: Wanita ngandhut, wanita lactating, lan bocah-bocah dilarang

    Sertifikasi: TPD, FDA (FOOD CONTACT), JRFL

    Aplikasi: Gunakake kanggo Heat ora ngobong piranti dadi panas

    Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita