HEECHI Blueberry Nicotine HNB Herbal Stick

Katrangan singkat:

USD35/REAM


  • bahan:Herbal Grabules, Tumbuhan Alami, Glyverol Sayuran, Propilena Glikol, Garam Nikotin
  • Roso:Blueberry
  • Nikotin: 2%
  • Periode Garansi:12 sasi
  • Tar:Gratis
  • Aplikasi:Gunakake kanggo sistem pemanasan rokok
  • Detail Produk

    Paramèter

    Tag produk

    Katrangan

    HNB (Heat Not Burning), uga dikenal minangka asap suhu rendah, minangka jinis produk tembakau anyar sing nggabungake detektor kumelun lan heatstick asap.Iki minangka "rokok suhu rendah" sing dirancang kanthi gagasan "Panas Ora Kobong".Iki nggunakake piranti pemanas khusus (set kumelun) kanggo Panas tembako sing diproses (heatstick kumelun khusus) nganti suhu tartamtu.

    z (1)
    烟弹结构简图最后-05
    z (2)

    Herbal panas HEECHI nggunakake herbal alami eksklusif, liwat esensi wewangian tradisional, lan nggabungake rasa kaya tembakau, sing nggawe pengalaman ngrokok sing unik.

    Pilihan sing paling apik kanggo pacangan woh, nikmati pengalaman woh jus sing lancar lan nyaman, ing pucuk driji!Percikan inspirasi kanggo ngalamun utawa brainstorming.

    z (3)
    z (1)

    Rasa wis dikompres ing kacang buncis kanthi teknologi mutakhir, supaya bisa urip luwih dawa lan dorongan sing luwih kuat.Kanthi cokotan sing gampang, sampeyan bisa nikmati rasa favorit kapan wae ing endi wae

    Miturut Amerika Serikat, Jepang, ilmuwan Eropah sinau, asring mangan produk blueberry, nanging uga Ngartekno nambah sesanti, ngilangke lemes mripat.Laporan medical lan Clinical uga nuduhake yen anthocyanin ing blueberries bisa ningkataké regenerasi rhodopsin ing sel retina, nyegah myopia lan nambah sesanti.Blueberries misuwur amarga sugih ing anthocyanin, sing ngaktifake retina kanggo nguatake visi lan nyegah kesel mripat.

    Pemanasan tanpa pembakaran yaiku nggunakake piranti njaba mung dadi panas tanpa pembakaran, rokok biasa ing cahya saka udud, suhu dhuwur (600°C-800°C) bakal ngasilake akeh zat sing mbebayani (umume dikenal minangka tar), lan rokok suhu rendah yaiku ing kira-kira 350 ° C, zat mbebayani bakal suda relatif.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Merk: HEECHI

    Jeneng produk: HEECHI Blueberry Nicotine HNB Herbal Stick

    Rasa: Blueberry

    Komposisi: Grabules Herbal, Tumbuhan Alami, Glyverol Sayuran, Propilena Glikol, Garam Nikotin

    Nikotin: 2%

    Suhu kerja: 280°C ~ 320°C

    Suhu panyimpenan: -20°C ~ 60°C

    Kemasan: 1 karton = 50 rim, 1 rim = 10 paket = 200 stik

    Puffs: Luwih saka 15

    ukuran karton: 41*35*29 cm

    Bobot / Karton: 12.5kg

    Petunjuk penting: Wanita ngandhut, wanita lactating, lan bocah-bocah dilarang

    Sertifikasi: TPD, FDA (FOOD CONTACT), JRFL

    Aplikasi: Gunakake kanggo Heat ora ngobong piranti dadi panas

    Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita