Profil Perusahaan

Heechi Tech Limited (Hong Kong)

● Solusi pemanasan HNB Generasi Sabanjure: Pemanasan Udara

● Highly aggregated industri supply chain

● Kabijakan biaya sing fleksibel ndadekake struktur biaya sampeyan luwih kompetitif

● Heatstick paten unik kanggo OEM / ODM

1

Kenapa HEECHI

Teknologi

● Paten solusi pemanasan online

● 90% tingkat panggangan

● Kumelun luwih gedhe tinimbang...

● 20 heatsticks saben daya

● 15 puffs saben heatstick

Rantai Pasokan

● Lini manufaktur fleksibel, MOQ fleksibel

● OEM / ODM kasedhiya

● Kustomisasi rasa

Struktur Biaya

● Mulai saka $ 1 saben paket

● Volume sing luwih dhuwur, rega sing luwih murah

● Sampel lan pengiriman gratis

Babagan awake dhewe

HEECHI Group didegaké ing 2015. Perusahaan iki setya riset HNB (Heat Not Burn).Sawise pirang-pirang taun R&D, klompok teknologi HEECHI wis duwe sistem properti intelektual sing lengkap ing lapangan HNB lan bisa ngasilake seri piranti ing pangayoman klompok paten independen.Perusahaan duwe tujuan kanggo nyedhiyakake produk sing luwih sehat lan pengalaman ngrokok sing luwih apik kanggo para perokok.

Sejarah Kita

Ing taun 2008, klompok bahan lan profesor teknik kumpul kanggo njelajah bidang panas lan ora kobong, kanggo njelajah solusi sing luwih murni lan luwih sehat kanggo pemanasan rokok.Sawise 7 taun riset lan pangembangan, peralatan non-pembakaran pemanasan udara pisanan lair.Kanthi panyiapan perusahaan klompok, tim kita fokus ing optimalisasi pengalaman produk tembakau lan produk bebas rokok.Saiki, heatstick sing cocog kanggo peralatan kita wis didol ing 154 negara ing saindenging jagad.Ing wektu sing padha, tim produk kita wis nyaring telung kategori, total 14 rasa heatstick, sing cocog karo piranti kita.

Apa panas ora kobong luwih sehat

Ing atusan taun wiwit introduksi tembakau menyang masyarakat manungsa, zat-zat mbebayani sing diprodhuksi dening kobong rokok wis dadi ancaman banget kanggo kesehatan manungsa.Antarane wong-wong mau, tar minangka zat utama, nyebabake perokok nandhang kanker paru-paru, penyakit kardiovaskular lan penyakit utama liyane.

Teknologi HNB (panas ora ngobong) nyilikake release saka bahan tar dening baking ing suhu dhuwur tinimbang langsung diobong.
Teknologi HNB (Heat Not Burn) uga nyuda produksi tar, uga nyuda konsentrasi karbonil, VOC, CO, radikal bebas utawa nitrosamin yen dibandhingake karo rokok konvensional.
Ngurangi paparan saka perokok kanggo bahan mbebayani sing ana ing asap rokok, luwih ora ngasilake asap rokok lan nyuda efek mbebayani saka tembakau konvensional nalika nahan pengalaman ngrokok.