q
q
  • Jeblugan Mint

    HEECHI Mint Blast Non-Nikotin HNB Herbal Stick

    PURE HeeChi Menthol, upgrade saka heatstick mentol biasa.Kanthi alam
    extract saka esensi mint lan rwaning teh diklumpukake, provices teh basis
    undertone lan tetep gletser roaring ing atine.Sumilir sing ora bisa dipercaya
    perasaan, mung ora bisa mandheg.

    Waca liyane
  • Mint Blueberry

    HEECHI Blueberry Non-Nikotin HNB Herbal Stick

    Pure HeeChi Blueberry, kothak woh seger ing pucuk driji!Blueberries sing dipilih
    dikompress dadi jeblugan siji karo teknologi pangan pinggiran-nglereni.
    Kanthi rumus herbal sing unik, ngrusak sterotipe heatstick rasa
    lan nggawa pengalaman woh sing apik.

    Waca liyane
  • Kulit jeruk keprok

    HEECHI Tangerine Peel Nicotine HNB Herbal Stick

    Kulit Tangerine sing unik, mentel karo ilat.
    Manis mandarin misterius kanthi rada kecut.pengalaman nyata tanpa
    sembarang ing pasuryan gawean roso.

    Waca liyane
  • Biasa

    HEECHI Reguler Nikotin HNB Herbal Stick

    Teh minangka alternatif paling apik kanggo godhong tembakau, nyedhiyakake theophylline, yaiku
    padha karo nikotin, nduweni fungsi pusat saraf sing nyenengake.Nanging,
    ora kaya nikotin, kopi lan coco theobromine, theophylline ora gawe ketagihan
    lan luwih aman kanggo awak manungsa.Kanthi teknologi HNB, heatstick herbal
    menehi ngedongkrak simillar, tar-free lan roso pengalaman rokok-kaya.

    Waca liyane
w
w
w

Kenapa Pilih Heechi

● Solusi pemanasan paling apik: PEMANASAN UDARA

● Rantai pasokan padhet

● Kabijakan biaya fleksibel

● Heatstick paten unik kanggo OEM / ODM

  • aboutus
  • aboutus